Whitepapers

Het leveren van de kantoorervaring aan gebruikers thuis

Het leveren van de kantoorervaring aan gebruikers thuis
TypeWhitepaper
Datum2020-06-16T22:00:00+02:00
Datum16 juni 2020
TaalNL
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company
Onderwerp Cloud Computing
Digital Transformation
Beheer
Ondernemingen kunnen het zich niet veroorloven om te sluiten als gevolg van door de mens veroorzaakte incidenten, natuurrampen of pandemieën. Rampenplannen zijn essentieel om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Het gebruik van applicaties en cloud-hosted diensten levert niet alleen handige en directe toegang tot de benodigde informatie en middelen op, maar stelt mensen in staat om zonder onderbreking te werken, te studeren en met collega's te communiceren.

Echter, om het werken-vanuit-huis-beleid te implementeren voor het bedrijfsleven dat omgaat met privé-of gevoelige gegevens, zijn technologische oplossingen nodig die helpen bij het verminderen van risico's en het aanpakken van privacy-en veiligheidsproblemen. Lees er in deze whitepaper meer over!
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.