Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Het stroomlijnen van de netwerkarchitectuur en –beveiliging in een Shared Service Center

Het stroomlijnen van de netwerkarchitectuur en –beveiliging in een Shared Service Center
TypeReference Case
Datum24 februari 2016
TaalEN
BedrijfFortinet

Gemeenten treden steeds vaker op als IT Shared Service provider voor onderwijs- en gezondheidszorginstellingen en andere organen binnen hun grenzen. Zij wisselen onderling resources uit met als doel de efficiëntie tussen de verschillende organisaties te verbreden.

Echter leidt het uitwisselen van resources tot grote complexiteit en meer uitdagingen met betrekking tot de IT-infrastructuur en het netwerk. Met name het realiseren van robuuste en veilige serviceverlening die idealiter ook nog leidt tot een minder complexe infrastructuur in plaats van meer, is een enorm hoofdpijndossier.

Doordat steeds meer IT-afdelingen van gemeenten met deze uitdaging worden geconfronteerd, her-evalueren zij hun netwerkinfrastructuur en besluiten zij hun bestaande oplossingen te consolideren of zelfs helemaal vanaf nul te beginnen.

Deze case study laat zien hoe twee gemeenten, die te kampen hadden met groeiende veiligheidsuitdagingen en lastig te managen netwerkcomplexiteit, Fortinet hebben omarmt als kosteneffectieve en beheersbare manier om hun beveiliging en netwerken te stroomlijnen.

Wanneer je dit reference case download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fortinet) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.