Whitepapers

Het succes van uw cloud-omgeving staat of valt met de juiste verbinding ernaartoe

Het succes van uw cloud-omgeving staat of valt met de juiste verbinding ernaartoe
TypeWhitepaper
Datum2016-05-25T00:00:00+02:00
Datum25 mei 2016
TaalNL
BedrijfInterconnect
Onderwerp Beheer
ICT-branche
Infrastructuur
Cloud Computing

Wie recente onderzoeken, zoals die van Compuware en Redis Labs, doorneemt, ziet dat er zorgen bestaan over de performance van cloud-aanbieders. Een goed ingerichte cloud-omgeving is één ding, maar de connectie naar de cloud is minstens zo belangrijk. Deze connectiviteit moet optimaal zijn om te kunnen voldoen aan de alsmaar toenemende performance-eisen van eindgebruikers. Alleen een Infrastructure as a Service (IaaS)-aanbieder die zowel de cloud-omgeving als de verbindingen ernaartoe in eigen beheer heeft, kan de optimale performance bieden aan haar eindgebruikers.

Neem afscheid van alle beslommeringen en zorgen rondom het beheer van uw cloud-omgeving en stap over naar een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) aanbieder die, in tegenstelling tot vele andere aanbieders, beschikt over een eigen core netwerk voor haar datacenters waardoor de performance te allen tijde kan worden gegarandeerd.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Interconnect) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.