Whitepapers

Hoe blijft jouw onderwijsinstelling relevant met behulp van innovatie en kunstmatige infra intelligentie?

Hoe blijft jouw onderwijsinstelling relevant met behulp van innovatie en kunstmatige infra intelligentie?
TypeWhitepaper
Datum2020-06-18T22:00:00+02:00
Datum18 juni 2020
TaalNL
BedrijfAxians
Onderwerp Digital Innovation
Digital Transformation
Onderwijs
Onderwijsorganisaties staan aan de vooravond van grote en zichzelf steeds sneller opvolgende veranderingen. Veel van die veranderingen zijn in het verleden al voorzichtig ingezet, maar worden nu de norm in onze nieuwe anderhalve meter-samenleving. Deze verwarrende en tegelijkertijd inspirerende tijdsgeest verandert onze opvattingen over excellent onderwijs volledig en verandert ook de verhoudingen in de educatiemarkt voorgoed. We bevinden ons in een nieuwe realiteit die naast onderwijsvernieuwing schreeuwt om (digitale) wendbaarheid. Want slechts één ding staat nog vast: de regels en het concurrentieveld kunnen op ieder moment veranderen en het digitaal Darwinisme doet ook zijn intrede in het Nederlands onderwijs.

Dergelijke veranderingen vragen om een enorme versnelling in digitalisering, en dus om een wendbare en schaalbare ICT-infrastructuur die mee kan bewegen met de veranderingen die jouw organisatie doormaakt.

In deze whitepaper beschrijven we hoe jouw infrastructuur de basis vormt voor een Hybrid campus en blended en gepersonaliseerd onderwijs. En hoe je die infrastructuur zo organiseert dat de exploitatie en doorontwikkeling niet meer, maar juist minder tijd kost. Want de moderne ICT-afdeling is niet alleen bezig met ‘keeping the lights on’, maar denkt vooral mee en stimuleert onderwijsvernieuwing.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Axians) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.