Whitepapers

Hoe End-to-End monitoring leidt tot een efficiëntere IT-omgeving

Hoe End-to-End monitoring leidt tot een efficiëntere IT-omgeving
TypeWhitepaper
Datum2020-01-16T00:00:00+01:00
Datum16 januari 2020
TaalNL
BedrijfYmor
Onderwerp Beheer
Management
De meeste organisaties hebben er wel eens last van: slecht presterende IT. Of een applicatie nu langzaam is of zelfs helemaal niet beschikbaar is – de gevolgen zijn omvangrijk. Om te bepalen waar en waarom IT precies hapert, hebben organisaties altijd wel een vorm van monitoring ingericht. Want meten is weten… toch? Desalniettemin zijn incidenten nog altijd eerder regel dan uitzondering, met overwerk en slapeloze nachten voor de IT-afdeling tot gevolg.

Ondervindt uw organisatie ook IT-problemen? En blijven de IT-afdeling, leveranciers en medewerkers elkaar de schuld geven, maar weet niemand waar de kern van het probleem zich bevindt? Dan biedt end-to-end ketenmonitoring uitkomst.

In deze whitepaper geven wij IT-managers en projectmanagers inzicht in de belangrijkste uitdagingen, valkuilen en mogelijkheden van performancemanagement. Daarnaast geven wij een kijkje in de keuken bij de NS, Gemeente Amsterdam en Eneco, die alle drie kwantificeerbare resultaten behaald hebben met ketenmonitoring.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ymor) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.