Whitepapers

Hoe er bereik tot in de ruimte wordt creëert

Hoe er bereik tot in de ruimte wordt creëert
TypeReference Case
Datum2016-08-25T00:00:00+02:00
Datum25 augustus 2016
TaalEN
BedrijfOutSystems
Onderwerp Development
Datamanagement

SES is de wereldwijde leverancier van beveiligde satellietcommunicatie en heeft een brede klantenkring, van overheden tot multinationals. Om deze klantenkring optimaal van dienst te kunnen zijn heeft SES de IT-strategie omgegooid om unieke klant gerichte oplossingen te kunnen bieden.

Dit konden ze echter niet alleen, dus werd er gezocht naar een nieuwe reeks van digitale applicaties, inclusief mobiele, sociale, analytische en cloud eigenschappen, om alle aspecten te ondersteunen. Dit gehele proces moest snel en soepel verlopen waardoor ze naar een aantal low-code, snelle applicatie ontwikkelaars keken.

De keuze is gevallen op OutSystems vanwege de technische volwassenheid en flexibiliteit. Samen hebben ze een gehele nieuwe omgeving gebouwd met front-ends intergratie met de huidige ERP- & CRM-systemen. Benieuwd naar wat deze samenwerking heeft opgeleverd? Download hier de whitepaper.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (OutSystems) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.