Whitepapers

Hoe ga je om met Big Data en -analytics nu de Europese wet- en regelgeving verandert?

Hoe ga je om met Big Data en -analytics nu de Europese wet- en regelgeving verandert?
TypeArtikel
Datum2016-02-24T00:00:00+01:00
Datum24 februari 2016
TaalEN
BedrijfAtos
Onderwerp Business Analytics
Big data
Management
Development

De opkomst van Big Data en Data Analytics biedt grote kansen voor iedere organisatie om nieuwe manieren van zakendoen te realiseren en zal uiteindelijk leiden tot  aanzienlijk meer toegevoegde waarde en concurrentievoordelen.

Echter hebben wetgevers over de hele wereld steeds meer zorgen over privacy-gerelateerde zaken, en terecht. In alle structured en unstructured data, die explosief blijft groeien, zit de identiteit en het gedrag van mensen opgesloten en de voorbeelden, waarbij daar met succes gericht op wordt gejaagd door cybercriminelen, zijn legio.

Een belangrijke ontwikkeling is dan ook de huidige hervorming van de wetgevingskaders van de Europese Unie rondom de bescherming van gegevens, die moet leiden tot een nieuwe verordening op het gebied van algemene gegevensbescherming binnen de EU.

Onzekerheid over de regels inzake gegevensbescherming maken dat sommige organisaties zakelijke kansen en innovaties rondom Big Data en Data Analytics laten liggen. Want hoe kunnen organisaties aanzienlijke verbeteringen op het gebied van efficiëntie en aanbod met behulp van Big Data Analytics signaleren en doorvoeren, als niet helder is wat er precies gaat veranderen op het gebied van  privacy en gegevensbescherming en hoe je daar aan moet gaan voldoen?

Download nu deze whitepaper en leer hoe organisaties hun efficiëntie en aanbod aanzienlijk kunnen verbeteren met behulp van Big Data Analytics, terwijl u tegelijkertijd relevante privacy en gegevensbescherming beginselen en regels kunt implementeren.

Wanneer je dit artikel download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Atos) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.