Whitepapers

Hoe kan intelligentie uw bedrijf transformeren?

Hoe kan intelligentie uw bedrijf transformeren?
TypeWhitepaper
Datum2020-07-27T22:00:00+02:00
Datum27 juli 2020
TaalNL
BedrijfHPE
Onderwerp Digital Innovation
Elke industrie is aan het transformeren, en data is de kern van alles wat je doet. Je gebuikt data om inzichten te verkrijgen aan de hand van AI en analyses, sneller te bewegen in de markt, strategischer te zijn en concurrentievoordeel te behalen. Om dit goed in te kunnen zetten heb je een datastrategie nodig die ervoor zorgt dat je data altijd snel, geautomatiseerd en on-demand beschikbaar is. Een hybride benadering die je naar een plaats brengt waar je AI-gestuurde inzichten kan gebruiken om problemen te voorspellen en te voorkomen voordat ze jouw bedrijf beïnvloeden.

Lees in deze whitepaper hoe het Intelligent Data Platform van HPE, als basis van je datastrategie, je kan helpen om inzichten te ontsluiten en data-uitdagingen om te zetten in kansen. Ontketen de kracht van jouw gegevens met AI-gedreven inzicht en cloud agility - alles geleverd met een as-a-service ervaring.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (HPE) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.