Whitepapers

Hoe krijg je een lagere TCO in een groeiende virtuele wereld?

Hoe krijg je een lagere TCO in een groeiende virtuele wereld?
TypeWhitepaper
Datum2016-01-06T00:00:00+01:00
Datum 6 januari 2016
TaalEN
BedrijfTintri
Onderwerp Datacenters
Internet

Snel groeiende gevirtualiseerde omgevingen vormen een enorme uitdaging voor IT. Of het nu gaat om missie-kritieke applicaties met veeleisende SLA’s of de uitrol van een private cloud omgeving voor grote developer– en test omgevingen; het leveren van een virtuele omgeving op basis van traditionele opslagmethodes kan funest zijn voor een virtualisatieproject.

Een mogelijke oplossing hierin zou Flash technologie kunnen zijn. Deze opslagmethode kan goed omgaan met grotere workloads, maar heeft als keerzijde dat het relatief duur is. Men zou er daarom ook voor kunnen kiezen om Flash op specifieke gebieden binnen de organisatie infrastructuur in te zetten, waarmee de keerzijde geboren is dat niet iedereen hier gebruik van kan maken en het niet veel bijdraagt aan de overall productiviteit.

Welke keuze zouden organisaties moeten maken om de optimale virtuele omgeving voor haar business te creëren en daarnaast de TCO te verlagen? Dit rapport belicht uitvoerig hoe zes organisaties met deze uitdaging zijn omgegaan.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tintri) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.