Whitepapers

Hoe krijgt u applicaties en data op een veilige manier afgeleverd op mobiele devices?

Hoe krijgt u applicaties en data op een veilige manier afgeleverd op mobiele devices?
TypeWhitepaper
Datum2015-05-01T00:00:00+02:00
Datum 1 mei 2015
TaalNL
BedrijfCitrix
Onderwerp Beheer
Development
Cloud Computing
Mobiele apps kunnen een uitdaging vormen als het gaat om de gebruikerservaring. Mobiele apps plaatsen bijvoorbeeld, in tegenstelling tot client server-applicaties, de cliënt op afstand van de back-end database. Daarnaast hebben mobiele apps de neiging om op verschillende mobiele platformen anders te werken.

Citrix XenApp Applicatiebeheer en -delivery is ook complexer geworden: hoe krijg je de nieuwste applicaties naar mobiele medewerkers op al hun devices? Kunt u zorgen voor strenge beveiliging voor de meest gevoelige content van het bedrijf, terwijl u meer flexibiliteit voor minder gevoelige gegevens toelaat, als mensen zwerven over locaties en devices?

Citrix XenApp maakt nieuwe niveaus van zakelijke mobiliteit en productiviteit mogelijk door te voorzien in een gestroomlijnde manier om Windows-applicaties en gegevens beveiligd te leveren op elk device, waar mensen ook maar willen werken, met een geweldige gebruikerservaring.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Citrix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.