Whitepapers

Hoe speel ik in op de kansen en bedreigingen van een Tech Deficit?

Hoe speel ik in op de kansen en bedreigingen van een Tech Deficit?
TypeWhitepaper
Datum2015-07-10T00:00:00+02:00
Datum10 juli 2015
TaalEN
BedrijfColt Technology Services
Onderwerp Beheer
Infrastructuur

Geschikte infrastructuur-fundamenten als het netwerk, IT, het datacenter en voice zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. Deze infrastructuur moet vandaag de dag betere prestaties leveren zodat bedrijven tegemoet kunnen komen aan de verwachtingen van haar klanten. Het moet niet alleen de dagelijkse operationele last kunnen dragen maar ook schaalbaar zijn zodat aan toekomstige verwachtingen kan worden voldaan. Wanneer uw infrastructuur hier niet toe in staat is, kan er een gat ontstaan tussen wat bedrijven willen bereiken en wat hun infrastructuur kan ondersteunen.

Dit gat, ook wel een Tech Deficit genoemd, is pure realiteit en dit geldt voor steeds meer Europese bedrijven. Technologie speelt een cruciale rol bij het behalen van zakelijke doelstellingen, maar budget toewijzingen houden geen gelijke tred met die eisen. De situatie wordt steeds nijpender nu grote en kleine organisaties de juiste balans proberen te vinden, met name in het licht van toenemende adoptie van het cloud-model en de impact die het heeft op de ondersteunende infrastructuur. Dit rapport schetst de kansen en bedreigingen van de Tech Deficit en laat zien hoe bedrijven hierop kunnen inspelen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Colt Technology Services) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.