Whitepapers

Hoe verzilvert u als lokale overheid de kansen die een ‘Smart City’ biedt?

Hoe verzilvert u als lokale overheid de kansen die een ‘Smart City’ biedt?
TypeWhitepaper
Datum2016-01-06T00:00:00+01:00
Datum 6 januari 2016
TaalNL
BedrijfKPN
Onderwerp Beheer
Infrastructuur
Internet

Gemeenten staan voor de uitdaging (economische) groei te verenigen met veiligheid, bereikbaarheid en kwaliteit van leven. Hoe kan de stad groeien, economisch, in omvang en functies, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van leven van zijn burgers? Hoe kan de stad een hogere kwaliteit dienstverlening leveren aan kritische burgers, tegen lagere kosten?

De groei van steden vraagt om slimme oplossingen. Niet van het stadsbestuur alleen, maar van de multiple helix als geheel. Overheid, onderwijs, bedrijfsleven en hun netwerken. Als ze sector-overstijgend aan de slag gaan met innovatieve ICT-technologie, kan de slimme stad werkelijkheid worden.
 
Maar hoe pakt u dit aan? Hoe doet u dit veilig, met oog voor de privacy? En hoe verzilvert als lokale overheid de kansen van deze Smart City? Wat zijn de valkuilen en hoe ziet KPN zijn rol? In deze whitepaper vindt u de antwoorden.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (KPN) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.