Whitepapers

Holistic Cybersecurity Operations in the coming age

Holistic Cybersecurity Operations in the coming age
TypeWhitepaper
Datum2018-06-07T00:00:00+02:00
Datum 7 juni 2018
TaalEN
BedrijfThales Nederland B.V.
Onderwerp Big data
Security
Digital Innovation

De digitale transformatie zorgt ervoor dat IT en security professionals voor één van de grootste uitdagingen in hun carrière staan. Denk bijvoorbeeld aan het massale gebruik van de cloud, de omarming van Big Data analytics en Artificiële Intelligentie, en de opkomst van Industrie 4.0 en (industriële) Internet of Things. Data wordt de belangrijkste motor voor bedrijven en de basis waarop organisaties draaien. IT is niet meer alleen een middel, maar manifesteert zichzelf als dé basis van een organisatie.

Deze transformatie gaat gepaard met de specifieke security uitdaging die voortkomt uit een continue veranderend landschap van aanvalsmogelijkheden, ecosystemen, security oplossingen en wet- en regelgeving. Gebaseerd op onze cyber security ervaring bij zowel publieke en private ondernemingen, als in de defensie sector, weten we als geen ander hoe je deze kritieke uitdagingen het hoofd kunt bieden. Hoewel we ervan overtuigd zijn dat het van belang is nieuwe technologieën te omarmen, vinden we het nog belangrijker deze technologieën pragmatisch en operationeel te benaderen. Passend bij de realiteit van de wereld van vandaag de dag.

In onze visie gaat de nieuwe generatie van cybersecurity activiteiten over het beheersen van een complex aantal componenten, omgevingen en eisen. En over het efficiënt en agile integreren van deze componenten. Over het holistisch benaderen van de totale cyber defensie. En over op maat gemaakte oplossingen, die aangepast moeten worden aan een specifieke en steeds veranderende omgeving. Er is geen ‘one-size-fits-all’ oplossing. Het managen van deze complexiteit is niet alleen een uitdaging maar bepaald ook in grote mate het succes van een cyber security organisatie.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Thales Nederland B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.