Whitepapers

Hybrid Cloud & IT Management

Hybrid Cloud & IT Management
TypeE-book
Datum2017-03-01T00:00:00+01:00
Datum 1 maart 2017
TaalEN
BedrijfCGI
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
Management
Beheer

Cloud computing is in toenemende mate een belangrijke aanjager voor digitale transformatie. Dit heeft tot gevolg dat er combinaties ontstaan van cloud en traditionele IT delivery modellen. Deze veelal complexe omgevingen vragen om een samenhangende ontwikkeling- en beheerstrategie en sterke besturing om kosten alsook risico’s te minimaliseren, met maximale beveiliging, flexibiliteit en mogelijkheden voor innovatie alsook verkorten van de time to market. Zowel overheid als industrie zijn op zoek naar meer controle voor hybride IT omgevingen.

CGI heeft met Unify360 Hybrid IT Management een geïntegreerde visie en benadering van zowel in-huis als cloud-gebaseerde diensten waarmee organisaties in staat zijn optimaal invulling te geven aan modernisering van hun IT portfolio, voor bijvoorbeeld meer concurrerende positie in de markt.

Dit booklet geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die CGI biedt, ook voor IT afdelingen om hun rol van meer traditionele dienstverlener te transformeren naar meer strategische en flexibele services makelaar.

Wanneer je dit e-book download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (CGI) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.