Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Hybride systeemintegratie strategie voor ERP

Hybride systeemintegratie strategie voor ERP
TypeWhitepaper
Datum26 januari 2017
TaalEN
BedrijfMagic Software Enterprises

Vaak kunnen grote ERP-systemen bedrijfsbehoeften niet volledig vervullen omdat ze te ingewikkeld zijn en te veel aanpassingen vereisen. Als gevolg van het hebben van meerdere systemen, werken de meeste organisaties in een 'hybride cluster realiteit'.

Veel bedrijven kiezen ervoor om gespecialiseerde pakketten voor hun industrie of hun regio te implementeren. Om toekomstbestendig te zijn moeten organisaties worden voorbereid op een integratiestrategie die alle integratiepunten: ERP, CRM, WMS, PLM, al of niet als cloud omgeving, aankan. Het doel is om processen snel en kosteneffectief te kunnen aanpassen maar wel met behoud van de integriteit van de systemen, governance en compliance.

Deze whitepaper legt uit hoe uw een hybride cluster ERP-oplossing kunt bereiken, die de hele onderneming aanstuurt, met naadloze zakelijke interacties tussen afdelingen en disciplines.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.