Whitepapers

Hyperconvergence: haal het maximale uit uw HCI-oplossing

Hyperconvergence: haal het maximale uit uw HCI-oplossing
TypeWhitepaper
Datum2018-08-13T00:00:00+02:00
Datum13 augustus 2018
TaalEN
BedrijfTelindus
Onderwerp ICT-branche
Infrastructuur
Mobility
In een wereld die draait om digitaal transformeren wordt de dienst steeds meer uitgemaakt door software. Hoewel software-defined diensten organisaties inderdaad in staat stellen wendbaarder, flexibeler en kostenefficiënter te zijn, is het een misvatting te denken dat de onderliggende hardware een ondergeschikte rol speelt.

Hardware en software gaan hand in hand en het succes van een hyperconverged infrastructure (HCI) hangt in grote mate af van hoe deze op elkaar zijn ingespeeld. Hoogwaardige, geïntegreerde software in combinatie met purpose-built hardware zorgt voor maximaal rendement uit een HCI-oplossing.

In deze whitepaper leest u hoe de combinatie van Nutanix-software en DellEMC XC-hardware u helpt tegemoet te komen aan de vereisten van uw business. Daarnaast stelt een uitgebreid ecosysteem van ondersteunende oplossingen, geïntegreerde security-maatregelen en tijdige support u in staat het maximale uit uw hyperconverged infrastructure te halen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Telindus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.