Whitepapers

ICT Arbeidsmarktrapportage Q2 2018

ICT Arbeidsmarktrapportage Q2 2018
TypeWhitepaper
Datum2018-09-18T00:00:00+02:00
Datum18 september 2018
TaalNL
BedrijfiSense ICT Professionals
Onderwerp Business Analytics
Development
Beheer

In deze editie lees je onder andere dat het aantal dataspecialisten ongeveer is verdubbeld. Stonden er in het derde kwartaal van 2015 nog grofweg 1100 vacatures online voor dataspecialisten, zijn dat er nu al meer dan 1900. In een groot gedeelte van deze vacatures wordt gevraagd naar ‘BI & Business Objects’. Daar werden namelijk bijna 33 procent meer vacatures voor online geplaatst.

Ook in programmeursland gebeurt nog altijd veel. Ons valt vooral de vraag naar DevOps-specialisten op. Een van onze topconsultants schreef een boeiende blog over het vinden én behouden van toptalenten. Wat moet je als organisatie doen en wat moet je vooral laten?

Ook kijken we naar de verdeling van ICT-vacatures over de verschillende provincies en regio’s. We zoomen in op een van de snelste stijgers: Eindhoven, oftewel het Sillicon Valley van Europa. Linda, Area Director Zuid-Nederland, vertelt je alles over de werkcultuur, het vestigingsklimaat en de innovatieve smoel van deze zuidelijke techhub.?

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (iSense ICT Professionals) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.