Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Identiteit als basis voor een nieuwe beveiligingsperimeter

Identiteit als basis voor een nieuwe beveiligingsperimeter
TypeWhitepaper
Datum29 januari 2018
TaalEN
BedrijfCentrify

De meeste succesvolle aanvallen zijn het gevolg van aangetaste referenties van eindgebruikers en geprivilegieerde gebruikers. Aanvallers weten dat ze met de juiste inloggegevens niet langer hoeven te vechten tegen perimeter-achtige verdedigingen. Ze gebruiken eenvoudigweg gestolen inloggegevens om toegang te krijgen tot uw gegevens. Voeg hieraan de extra complexiteit van cloud- en hybride infrastructuren, nieuwe manieren van werken en nieuwe manieren om op afstand te verbinden aan toe en dan is al snel duidelijk dat een nieuw type beveiligingsperimeter noodzakelijk is. Identiteit is de basis voor deze nieuwe beveiligingsperimeter.

Deze whitepaper onderzoekt hoe het beveiligen van identiteit centraal zou moeten staan bij het beschermen van uw gebruikers, systemen en gegevens. Sterker nog: om uzelf effectief te kunnen beschermen tegen moderne cyberdreigingen is een next-gen identiteitsplatform vereist.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp