Whitepapers

In 3 stappen naar een innovatieve IT-omgeving: Hoe kunt u altijd eenvoudig innoveren, zonder extra kosten?

In 3 stappen naar een innovatieve IT-omgeving: Hoe kunt u altijd eenvoudig innoveren, zonder extra kosten?
TypeE-book
Datum2017-06-29T00:00:00+02:00
Datum29 juni 2017
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Development
Cloud Computing
Digital Transformation

Zonder innovatie is het onmogelijk om continu een eenvoudige, gebruiksvriendelijke omgeving te creëren die ook nog eens veilig is en voorbereid is op alle mogelijke ontwikkelingen in de markt. Innovatie blijkt echter voor veel organisaties nog steeds een ingewikkeld proces.

Dat is niet zo gek, want elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen in IT en het kan lijken alsof u telkens een stap achterloopt op de rest van de markt. Bovendien is wijzigingen aanbrengen in een IT-omgeving niet altijd zo makkelijk als het klinkt, aangezien alle componenten tegenwoordig met elkaar samenhangen. Wilt u iets veranderen aan uw netwerkomgeving? Dan heeft dat bijvoorbeeld ook veel invloed op de manier waarop u gebruikmaakt van uw storage.

Het algemene beeld is dat innovatie in veel gevallen leidt tot additionele kosten. Wanneer u investeert in nieuwe hardware, betekent dat meestal dat u ook nieuwe software-licenties aan moet schaffen. En dat terwijl de meeste organisaties van de IT-afdeling verwachten dat zij de kosten laag houden.

Innovatie is een proces, waarmee u eigenlijk nooit klaar bent. Daarom kunnen we drie stappen onderscheiden die steeds weer terugkomen binnen iedere IT-omgeving. Door bij alle drie deze stappen rekening te houden met innovatie, kunt u te allen tijde moderniseren.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.