Whitepapers

In 5 stappen klaar voor de cloud

In 5 stappen klaar voor de cloud
TypeWhitepaper
Datum2017-06-06T00:00:00+02:00
Datum 6 juni 2017
TaalNL
BedrijfCaesar Experts
Onderwerp Cloud Computing
Je hebt vast al eens gelezen en gehoord over de voordelen van Clouddiensten. Maar wat zijn dit precies voor diensten en hoe werk je hiermee? De stap naar het gebruiken van de Cloud roept allerlei vragen op. Is de organisatie er wel klaar voor? Hoe zit het met de huidige techniek? Zijn je gebruikers en beheerders er wel klaar voor? Wat kost het om de Cloud te gebruiken? Zijn de wetten en regels van toepassing, en - daaraan denkend - waar staat alle data wanneer deze in de Cloud is opgeslagen?

Lees in dit document hoe jij en jouw organisatie voorbereid kunnen worden op de Cloud. In vijf stappen weet je wat werken in de Cloud is, hoe deze werkwijze jouw organisatie helpt om kosten te besparen en meer omzet te genereren, en hoe de roadmap eruitziet om Cloud-diensten te gebruiken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Caesar Experts) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.