Whitepapers

In drie stappen naar een security roadmap voor jouw organisatie

In drie stappen naar een security roadmap voor jouw organisatie
TypeWhitepaper
Datum2020-10-26T23:00:00+01:00
Datum26 oktober 2020
TaalNL
BedrijfTelindus
Onderwerp Security
Natuurlijk is een degelijk veiligheidspakket onmisbaar om de IT-omgeving te beschermen. Maar naast technische beveiliging is het ook van belang om de veiligheidsrisico’s van jouw organisatie te kennen. Met een gericht veiligheidsplan ben je in staat specifieke problemen in kaart te brengen. Zo voorkom je in de eerste plaats dat je dingen over het hoofd ziet, maar ook dat je een oplossing afneemt die niet helpt of onnodig is.

In dit e-book leggen we uit hoe je met een assessment in drie stappen naar een lange termijn security-strategie voor toewerkt: een roadmap voor de toekomst. Dat security-assessment bestaat onder andere uit een technische scan, waarmee met slimme tooling de grootste veiligheidsproblemen aan de oppervlakte komen. Maar de eerste stap is een onderzoek naar het veiligheidsbeleid van jouw organisatie. Dat gaat niet alleen over de manier waarop primaire bedrijfsprocessen verweven zijn met de IT-omgeving, maar ook over de gewoontes binnen jouw organisatie.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Telindus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.