Whitepapers

Information Governance: Een enorme informatiestorm beheren tegen lagere risico’s en kosten

Information Governance: Een enorme informatiestorm beheren tegen lagere risico’s en kosten
TypeWhitepaper
Datum2016-02-04T00:00:00+01:00
Datum 4 februari 2016
TaalEN
BedrijfHewlett Packard Enterprise
Onderwerp Management
Datacenters
Datamanagement

Het hedendaagse zakelijke landschap wordt geconfronteerd met een massale disruptie als gevolg van de aanhoudende groei van data. Deze groei zorgt voor nieuwe uitdagingen, maar tegelijkertijd is deze berg aan informatie, in potentie, de meest waardevolle asset binnen iedere organisatie. Maar om de data zijn werk te laten doen, moet het goed worden gemanaged gedurende zijn gehele levenscyclus.

Vroeger werd Information Governance beschouwd als duur, complex en als een grotendeels handmatig proces. Maar technologische vooruitgang zorgt ervoor dat het proces flexibeler, krachtiger en meer geautomatiseerd wordt dan ooit tevoren.

Deze whitepaper van HPE legt uit waarom het voor organisaties enorm belangrijk is om de focus te leggen op het, op de juiste manier, beheren, monitoren en beschermen van alle data die binnen hun organisatie aanwezig is. Door gebruik te maken van de juiste oplossingen kunt u dit proces tegen lage risico’s en kosten inrichten.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Hewlett Packard Enterprise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.