Whitepapers

Het Canon IoT Security Report

Het Canon IoT Security Report
TypeWhitepaper
Datum2018-10-17T00:00:00+02:00
Datum17 oktober 2018
TaalNL
BedrijfCanon Nederland N.V.
Onderwerp Security
Internet

Het Internet of Things (IoT), big data en cybercrime krijgen veel aandacht in het nieuws. Het onderwerp van informatie-en gegevensbeveiliging ontwikkelt zich tot een complex vraagstuk met meerdere dimensies, dat bovendien wordt versterkt door nieuwe, veel strengere wet- en regelgeving.


Digitale transformatie is en blijft een van de meest besproken trends binnen directies en Raden van Bestuur. Opmerkelijk is echter dat veel organisaties nog steeds afhankelijk zijn van informatie op papier. In een dergelijke omgeving blijft het vinden van de juiste balans tussen kosten, complexiteit en beveiliging een continue uitdaging.


Dit rapport brengt het huidige beveiligingslandschap in kaart en schetst de vier stappen waarmee organisaties hun office security kunnen verbeteren.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Canon Nederland N.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.