Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Is uw IT-infrastructuur een beperkende factor? Maak de juiste investeringsbeslissing

Is uw IT-infrastructuur een beperkende factor? Maak de juiste investeringsbeslissing
TypeE-book
Datum28 juli 2015
TaalEN
BedrijfIBM

Hoewel het digitale universum per jaar met 40% toeneemt, geeft minder dan 10% van alle bedrijven aan dat zij volledig zijn voorbereid op opkomende digitale trends als cloud, mobile, social, big data en analytics. Dit lage percentage is te wijten aan het feit dat veel bedrijven niet beschikken over de juiste infrastructuur. Echter realiseren een hoop business managers zich dit niet.

Als cloud expert is het uw taak om de zakelijke leiders in uw organisatie in te laten zien hoe investeringen in belangrijke infrastructuur ervoor kunnen zorgen dat uw organisatie beter in staat is om grote zakelijke issues aan te pakken.

Dit e-book helpt u de losse puntjes aan elkaar te knoppen als het gaat om de grootste zakelijke kansen en de specifieke infrastructuurtechnologie die nodig is om die kansen te grijpen. U vindt de feiten die u nodig hebt om te kunnen bepalen waar sommige componenten tekortkomen en hoe de juiste investeringen in infrastructuur leiden tot betere bedrijfsresultaten en u tegelijkertijd uw rol als strategische consultant binnen uw organisatie versterkt.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp