Whitepapers

IT-benadering vanuit businessmindset

IT-benadering vanuit businessmindset
TypeWhitepaper
Datum2017-12-19T00:00:00+01:00
Datum19 december 2017
TaalNL
BedrijfCIBER Nederland
Onderwerp Digital Innovation
Ciber heeft, na de overname door ManpowerGroup, forse stappen gezet in het ontwikkelen van een nieuwe strategie en focus. En dat terwijl de core competences van Ciber zichtbaar intact blijven. Een boeiende exercitie, omdat vooral de meerwaarde van IT bij klanten centraler komt te staan. De overname door ManpowerGroup heeft Experis Ciber aangezet tot kritisch nadenken over zijn marktpositie. "Experis Ciber heeft zich altijd onderscheiden door focus op de klant", zegt managing director Barbera de Graaf. "We committeerden ons aan de parameters van de opdracht, zodat we kwaliteit binnen de gestelde opdracht leverden en aansloten op de verwachtingen van de klant. Anderzijds is er de Experis Ciber-cultuur: het is mensenwerk en we doen het samen. Dit DNA gaat makkelijk in een overname verloren, maar we zijn echt onszelf gebleven." “De markt is continu in beweging, dus moet je dynamisch opereren”, zegt Raymond van Turnhout, director Digital Transformation Services. “IT was voorheen vooral het domein van IT-medewerkers en de afdeling Finance. Nu is IT de onderscheidende factor waarmee bedrijven overleven en klanten aan zich kunnen binden. Door aan te sluiten bij die nieuwe rol van IT maken wij voor onze klanten het verschil. In plaats van een nadruk op kosten, focussen we ons op de meerwaarde van IT voor het bedrijf.”
Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (CIBER Nederland ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.