Managed hosting door True

WhitepapersDetails

IT-ontwikkelingen in de zorg: veilige patiëntgegevens en meer efficiëntie

IT-ontwikkelingen in de zorg: veilige patiëntgegevens en meer efficiëntie
TypeWhitepaper
Datum 7 september 2017
TaalNL
BedrijfRittal B.V.

Door ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, mobiele devices en wearables kan een zorginstelling al gauw in het bezit zijn van veel data. Instellingen kunnen ervoor kiezen om deze data volledig in de cloud te plaatsen, maar vaak willen ze hun belangrijke data – zoals onderzoek- en patiëntgegevens – dicht bij huis houden. Door meerdere efficiëntieslagen op het gebied van IT, betekent dit niet meer dat een volledige kamer- of kelderruimte nodig is. Hardware wordt kleiner en daarmee ook de computerruimte. Het is zelfs in veel gevallen mogelijk om een gehele computerruimte in één rack te plaatsen: een microcomputerruimte.

In deze whitepaper leest u waar een micro-computerruimte uit bestaat en wat de functionele en financiële voordelen voor zorginstellingen zijn. Tenslotte kunt u kennismaken met de Hybrid Cloud Packages (HCP); geschikt voor elk type zorginstelling.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.