Whitepapers

IT Service Provider integreert analytics-platform in eigen oplossing en transformeert zorgverlening

IT Service Provider integreert analytics-platform in eigen oplossing en transformeert zorgverlening
TypeWhitepaper
Datum2016-04-07T00:00:00+02:00
Datum 7 april 2016
TaalEN
BedrijfQlik
Onderwerp Development
Management
Datacenters
Datamanagement
Beheer
Ecare is een IT Service Provider voor de Nederlandse zorgsector en gebruikt het Omaha System of health assessment om een gestructureerde vorm van klinische documentatie te creëren. Dit vereist een brede kijk op de gezondheid van patiënten, met een grote focus op de uitkomsten. En omdat de gebruikers van dit systeem variëren van verpleegsters tot therapeuten en sociale werkers, creëert dit systeem een groot aantal datapunten.

Ecare ging op zoek naar een analytics-platform dat zij kon inbouwen in hun eigen Puur Zorg analytics-oplossing, zodat zij die enorme berg aan data kunnen visualiseren en hun klanten vervolgens zorg op maat kunnen leveren afhankelijk van de geleverde inzichten. Het platform moest ook makkelijk te gebruiken zijn voor mensen die geen affiniteit en ervaring hebben met het beoordelen van statistische data.

Deze case study laat zien waarom het analytics-platform van Qlik de perfecte match is voor OEM partners die analytics-functionaliteiten willen toevoegen aan hun eigen IT-oplossing. Service Provider Ecare is nu in staat om dagelijks gegenereerde en historische data te visualiseren en analyseren, zodat hun eindgebruikers de zorgverlening kunnen aanpassen op de behoeften van de patiënt.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Qlik) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.