Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Join Forces: sterker door krachtenbundeling

Join Forces: sterker door krachtenbundeling
TypeWhitepaper
Datum19 december 2017
TaalNL
BedrijfAareon Nederland B.V.

De afgelopen jaren heeft de Aareon Groep Nederland een aantal dochterondernemingen aan zijn portfolio toegevoegd. Investeringen in de breedte én diepte, vertelt commercieel directeur Peter Hanen. “Van oudsher zijn we actief in de markt van corporaties, overheid en zorginstellingen. Met de meest recente acquisitie van Kalshoven staan we nu ook sterk in de commerciële vastgoedmarkt. Daarnaast ondersteunen we met Facilitor de secundaire processen van welke onderneming dan ook. 2017 stond in het teken van ‘Join Forces’: de kracht en kennis binnen onze gehele organisatie bundelen en de ontwikkelingen uit de verschillende bedrijfsonderdelen samenbrengen. Bestaande producten zijn daardoor doorontwikkeld of breder toepasbaar geworden.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Aareon Nederland B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.