Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Knelpunten en kansen in uw kritische IT applicatie infrastructuur signaleren

Knelpunten en kansen in uw kritische IT applicatie infrastructuur signaleren
TypeWhitepaper
Datum 4 augustus 2016
TaalEN
BedrijfVirtual Instruments

Kritische IT applicatie infrastructuur wordt steeds complexer en moet steeds flexibeler worden om de innovaties en ontwikkelingen in de markt en het bedrijf bij te kunnen houden. Veel bedrijven draaien nog op verouderde systemen die niet ontwikkeld zijn om mee te groeien met hedendaagse behoeften en technologieën. Hiernaast missen veel IT-teams de juiste mensen, processen en technologische oplossingen om een business-aligned service level te leveren.

Waar liggen de problemen in uw bedrijf en bij welke applicaties liggen de knelpunten die een business- alligned service level tegenhouden? Met Infrastructure Performance Management (IPM) kan er organisatie breed gekeken worden naar IT prestaties, knelpunten, migratie risico’s om zo de IT-infrastructuur in lijn te krijgen met applicatie vereisten. Hoe IPM precies werkt en welke voordelen dit met zich meebrengt leest u in deze volgende whitepaper.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.