Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Krijg volledig inzicht in uw informatiebeveiliging

Krijg volledig inzicht in uw informatiebeveiliging
TypeReference Case
Datum 4 oktober 2016
TaalNL
BedrijfPink Elephant

Met ingang van 1 januari 2016 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) ten aanzien van datalekken aangescherpt. Vanaf deze datum is de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) aangesteld als handhaver van de Wbp. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft verstrekkende bevoegdheden tot het toekennen van sancties wanneer u onvoldoende wettelijk vereiste maatregelen heeft genomen tegen het beveiligen van persoonsgegevens.

Het Pink Informatiebeveiliging Assessment resulteert in een gedegen adviesrapport dat enerzijds inzicht geeft of uw informatiebeveiliging conform wetgeving is en anderzijds toont het de kwetsbaarheden die u aan moet aanpakken. Het adviesrapport bestaat uit een kwantitatieve en kwalitatieve business case en geeft aan welke maatregelen noodzakelijk zijn en welke bijdragen aan certificering conform de ISO27001:2013 of de NEN7510:2011 normeringen.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp