Whitepapers

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven
TypeWhitepaper
Datum2017-07-20T00:00:00+02:00
Datum20 juli 2017
TaalNL
BedrijfThinkwise
Onderwerp ERP
Development
Smart Logistics
Het ontwikkelen van centrale bedrijf kritische software levert organisaties al decennia lang de nodige hoofdbrekens op. De echte debacles springen het meest in het oog. De lijst van uit de hand gelopen en in de pers vaak breed uitgemeten softwareprojecten is lang, erg lang; ongeacht of het nu het bedrijfsleven of de overheid betreft. Waaraan ligt dit toch?

De kern van het probleem is terug te voeren op het feit dat softwareontwikkeling tot nu toe lang niet zo high-tech verloopt als mogelijk is, indien men daarvoor wél over de juiste high-tech software ontwikkeltools zou kunnen beschikken. Dit leidt er toe dat met name het onderhoud en voortdurend door ontwikkelen van bestaande software bij veel organisaties stagneert, zodat een ooit heel modern ogende oplossing op den duur in zogeheten ‘legacy-software’ ontaardt dat flexibel reageren op de steeds sneller veranderende digitale wereld onmogelijk maakt.

In deze whitepaper wordt dit legacy-probleem nader geanalyseerd. De oorzaken, gevolgen en oplossingen worden zorgvuldig in kaart gebracht.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Thinkwise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.