Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Lunet zorg zegt eigen datacenter vaarwel maar behoudt de regie over haar infrastructuur in extern datacenter

Lunet zorg zegt eigen datacenter vaarwel maar behoudt de regie over haar infrastructuur in extern datacenter
TypeReference Case
Datum10 februari 2016
TaalNL
BedrijfUnica Schutte ICT

Het pand waar het datacenter van Lunet zorg zich bevond, stond op de nominatie om gesloopt te worden. De Brabantse zorginstelling koos ervoor om haar ICT-omgeving razendsnel te migreren naar het datacenter van Unica Schutte ICT. Daarmee werd direct de expertise rondom het snel veranderende ICT-landschap geborgd voor de zorginstelling. Alle locaties van de zorginstelling zijn nu met elkaar verbonden. “De goede relatie waarin we continu verbeterpunten met elkaar kunnen bespreken, is voor ons erg waardevol.”

De professionals van Lunet zorg beschikken daarmee op elk moment van de dag en op elk gewenst apparaat over een virtuele werkplek waarmee de cliënten zo goed mogelijk ondersteund kunnen worden. Unica Schutte ICT stelt de ICT-medewerkers van Lunet daardoor in staat om een regiefunctie te bekleden, zodat zij de zorgorganisatie proactief kunnen adviseren op het gebied van technologische innovatie.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp