Whitepapers

Machine learning: eng en fantastisch tegelijk

Machine learning: eng en fantastisch tegelijk
TypeWhitepaper
Datum2018-09-18T00:00:00+02:00
Datum18 september 2018
TaalNL
BedrijfiSense ICT Professionals
Onderwerp Business Analytics

Langzaam maar zeker dringen robots ons leven binnen. Ze besturen onze auto’s, doen huishoudelijke taken en houden oudere mensen gezelschap in het bejaardentehuis. Dat is eng en fantastisch tegelijk. Maar hoe ontwikkelen die slimme computers zich? Welke algoritmen liggen er ten grondslag aan hun intelligentie? En waarom zou je computers willen vermenselijken? Richard Abbuhl, Java-ontwikkelaar bij ING, vertelt je er in deze blog alles over.

‘Bewegen, denken en creëren. Een boek lezen, een grap vertellen. Je boterhammen smeren en de trein naar je werk pakken. Ogenschijnlijk eenvoudige handelingen, maar je hebt er een hoge mate van intelligentie voor nodig. Computers zijn nog lang niet zover dat ze dingen kunnen die ons makkelijk en natuurlijk afgaan. Maar ze worden er wel in getraind…

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (iSense ICT Professionals) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.