Whitepapers

Machine Learning voor Creditmanagers

Machine Learning voor Creditmanagers
TypeE-book
Datum2020-02-13T00:00:00+01:00
Datum13 februari 2020
TaalNL
BedrijfSOA People Nederland N.V.
Onderwerp Big data
Artificial Intelligence (AI) is een snelgroeiende technologie die steeds vaker ingezet wordt bij dagelijkse zakelijke transacties. Vandaag de dag wordt het verschil tussen voor- of achterlopen gemaakt door snel begrip van data en nieuwe inzichten om aanzet te geven tot data-gedreven beslissingen. Machine Learning is een onderdeel van Artificial Intelligence. Met Machine Learning kunt u grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens invoeren in een algoritme, ter analyse door een computer, zodat deze data-gedreven aanbevelingen en beslissingen als output aan kan leveren.

Ontdek in dit e-book hoe machine learning kan helpen om verborgen risico’s te identificeren, nieuwe kansen te ontdekken en de productiviteit te verhogen.
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (SOA People Nederland N.V. ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.