Whitepapers

Man-in-the-Browser malware: Pas op bij online transacties, er kan iemand meekijken

Man-in-the-Browser malware: Pas op bij online transacties, er kan iemand meekijken
TypeWhitepaper
Datum2015-01-05T00:00:00+01:00
Datum 5 januari 2015
TaalEN
BedrijfEntrust
Onderwerp Security
Het internet biedt organisaties de kans om nieuwe diensten te leveren tegen een fractie van de kosten van traditionele kanalen. De uitdaging ligt in de mogelijkheid om deze diensten aan te bieden over nieuwe en geavanceerde kanalen, zonder afbreuk van veiligheid en bruikbaarheid.

Helaas creëren de voordelen van het Web ook nieuwe mogelijkheden voor criminelen. Met het toenemen van de vindingrijkheid van cybercriminelen zullen aanvallen steeds moeilijker te dwarsbomen zijn. Tegenmaatregelen zullen moeten blijven evolueren en steeds worden vervangen door een effectievere aanpak om geavanceerde aanvallen tegen te houden.

Traditionele two-factor authenticatie oplossingen, zoals eenmalige toegangscode tokens, zijn wellicht effectief in een breed scala aan scenario's, maar niet voor waardevolle transactie omgevingen zoals online bankieren. Hoewel traditionele beveiligingstechnieken ineffectief blijken, zijn er gelukkig een aantal oplossingen die uw IT-omgeving en netwerk wel kunnen beveiligen tegen man-in-the-browser aanvallen.

In dit document wordt uitgelegd hoe een man-in-the-browser aanval in elkaar zit. Daarnaast worden de kenmerken van verschillende tegenmaatregelen vergeleken, waaronder hun doeltreffendheid in het beschermen van uw IT-omgeving tegen hedendaagse cyberaanval-technieken en het aanpassingsvermogen aan toekomstige aanvalstechnieken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Entrust) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.