Whitepapers

Meer business met Big Data genereren: hoe doe je dat in de praktijk?

Meer business met Big Data genereren: hoe doe je dat in de praktijk?
TypeBusiness Case
Datum2016-01-20T00:00:00+01:00
Datum20 januari 2016
TaalNL
Bedrijfproserve
Onderwerp Big data
Cloud Computing
Management

Big Data maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in nieuwe en opkomende vormen van data en content, om uw bedrijf wendbaarder te maken en om vragen die tot voor kort onbeantwoord bleven te beantwoorden. Big Data is een nieuwe manier van omgaan met extreme hoeveelheden data en informatie.

AnchorMen en proserve geloven in de kracht van Big Data, delen een zelfde visie en zijn beiden specialisten op hun eigen gebied. Om adequaat in te kunnen spelen op vragen uit de markt zijn Anchorman en proserve een samenwerking aangegaan om klanten te helpen bij hun Big Data uitdagingen: Big Data as a Service aanbieden.

Zowel Anchorman als proserve realiseerden zich dat er veel geschreven en geroepen wordt over ‘het nut Big Data’, maar dat zij specifiek de waarde van Big Data in de praktijk wilde aantonen. Ze gingen op zoek naar de business case en die hebben ze gevonden.

Download deze whitepaper en ontdek hoe Anchorman en proserve eerst de eigen dienstverlening en bedrijfsvoering hebben geoptimaliseerd en hoe ze nu die lessen ook voor u naar de praktijk kunnen vertalen.

Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (proserve) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.