Whitepapers

Meer omzet en betere cybersecurity dankzij een IT-Recycling strategie

Meer omzet en betere cybersecurity dankzij een IT-Recycling strategie
TypeBusiness Case
Datum2020-03-27T00:00:00+01:00
Datum27 maart 2020
TaalNL
BedrijfIron Mountain
Onderwerp Security
Mott MacDonald was op zoek naar een oplossing om wereldwijd alle verouderde datadragers veilig te kunnen afvoeren. Daarnaast was het belangrijk dat het risico op reputatieschade door dataverlies werd geminimaliseerd, er juist om gegaan werd met softwarelicenties en er een duurzame oplossing werd gecreëerd met verantwoorde IT-recycling.

Iron Mountain® Secure IT Asset Disposition (SITAD) zorgt ervoor dat oude IT apparatuur op een veilige manier wordt vernietigd of hergebruikt. De apparatuur is individueel traceerbaar tijdens het gehele proces. De verwijderingskosten zijn te verrekenen met de opbrengsten van de verkoop van de apparatuur tegen de beste markttarieven.

Lees in deze business case hoe Mott Macdonald £500,000 omzetstijging per vestiging heeft weten te bewerkstelligen door gebruik te maken van een goede IT Recycling strategie!
Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Iron Mountain) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.