Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Migreren naar SAP HANA? 4 pijnpunten opgelost

Migreren naar SAP HANA? 4 pijnpunten opgelost
TypeWhitepaper
Datum11 mei 2018
TaalNL
BedrijfFujitsu Technology Solutions

Om te kunnen bepalen of het lonend is om over te stappen naar de nieuwe omgeving, zijn er enkele vragen te beantwoorden. Welke veranderingen heeft SAP bijvoorbeeld aangebracht en welke consequenties heeft dit voor de gebruikers? Allereerst zijn de systeemarchitectuur, de programmastructuur en het datamodel aanzienlijk vereenvoudigd in business suite S/4HANA. Om dit te concretiseren: de nieuwe omgeving beschikt over 45 procent minder coderegels, 48 procent minder tabellen en 46 procent minder data-elementen. Dit resulteert in minder onderhoud, meer innovatiemogelijkheden en kortere reactietijden.

Daarnaast is het datamodel een stuk efficiënter ingericht. Voor dezelfde database is er in S/4HANA slechts een derde van de geheugenruimte nodig ten opzichte van een traditioneel datamodel. Doordat SAP HANA opgebouwd is als een in-memoryplatform, kunnen grote hoeveelheden data bovendien snel worden verwerkt.

Ook is de interface een stuk gebruiksvriendelijker geworden, wat ten goede komt aan de productiviteit.

Tot slot is de oplossing ingericht om de gebruiker continu te voorzien van realtime inzichten, zodat er op ieder moment kan worden bijgehouden hoe processen efficiënter kunnen worden ingericht.

In dit e-book leest u welke redenen er zijn om te migreren, wat de belangrijkste pijnpunten zijn van een migratie en hoe u deze uit de weg kunt gaan.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fujitsu Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.