Whitepapers

Minimaliseer de impact van Critical IT Events (CIE)

Minimaliseer de impact van Critical IT Events (CIE)
TypeWhitepaper
Datum2017-09-28T00:00:00+02:00
Datum28 september 2017
TaalEN
BedrijfSplunk Nederland
Onderwerp Beheer

Nieuw onderzoek dat in dit rapport wordt gepresenteerd, laat zien dat Critical IT Events (CIE) gemiddelde Europese bedrijven miljoenen per jaar kost. Een kritieke IT-gebeurtenis treedt op wanneer een bedrijfsapplicatie of -infrastructuur is onderbroken of een storing heeft, waardoor een bedrijfsproces wordt stopgezet of gebruikers redelijkerwijs niet in staat zijn om taken en transacties uit te voeren.

"Naarmate de complexiteit groeit zijn kritieke IT-gebeurtenissen onvermijdelijk in alle organisaties. Om kosten en tijd geassocieerd met CIE’s te minimaliseren, is het cruciaal dat IT-teams het inzicht en de tools hebben om de oorzaak effectief te kunnen bepalen wanneer er een incident optreedt om de diensten zo snel mogelijk te kunnen herstellen. Effectieve Operationele Intelligentie verbetert zowel het inzicht van deze teams, als de coördinatie tussen teamleden en verhoogt hun productiviteit. Hoe eerder CIE's worden afgehandeld en de lessen worden geleerd, hoe sneller IT-teams kunnen stoppen met het blussen van brandjes en weer echte waarde kunnen toevoegen." Bob Tarzey, analist, Quocirca.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Splunk Nederland) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.