Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Networking in de Hybrid Cloud

Networking in de Hybrid Cloud
TypeWhitepaper
Datum22 augustus 2017
TaalNL
BedrijfKPN

Steeds meer bedrijven zien in dat applicaties de sleutel zijn tot de digitale transformatie van hun business. Applicaties vormen immers de basis voor nieuwe manieren waarop zij met klanten in contact kunnen komen, en waarmee zij zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Om te voldoen aan de veranderende klantvraag moeten bedrijven hun applicaties dan ook snel kunnen aanpassen. Voor deze noodzakelijke flexibiliteit en wendbaarheid zetten zij steeds vaker clouddiensten in. Cruciale randvoorwaarde hierbij is dat organisaties direct en veilig toegang blijven houden tot hun clouddiensten en data.

Ook is het zaak dat ze de juiste netwerken inzetten tussen de verschillende cloudomgevingen - zoals Private Clouds, Virtual Private Clouds en Public Clouds - om zo de beschikbaarheid, continuïteit en performance te kunnen garanderen. Met de opkomst van de Hybrid Cloud – steeds meer de nieuwe norm voor ICT – is ‘networking’ niet alleen belangrijker, maar ook complexer geworden. In een Hybrid Cloud draait 1 workload bijvoorbeeld vaak op meerdere infrastructuren.

In deze whitepaper laten we zien hoe organisaties juist ook dan veilige en slimme verbindingen kunnen maken. Sleutelvraag hierbij is: wat regelt u via internet en wanneer maakt u gebruik van een private netwerkverbinding?

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.