Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Next generation netwerk technologie: Extreme Fabric Connect

Next generation netwerk technologie: Extreme Fabric Connect
TypeWhitepaper
Datum11 juni 2018
TaalEN
BedrijfExtreme Networks

Extreme Fabric Connect is een volledig nieuwe manier om netwerken te bouwen en biedt een vereenvoudigde, flexibele en veerkrachtige infrastructuur die netwerkconfiguratie en de implementatie van nieuwe services sneller en eenvoudiger maakt.

Het is netwerk virtualisatie technologie die is gebaseerd op een verbeterde implementatie van IEEE 802.1aq Shortest Path Bridging en IETF RFC 6329. Extreme Fabric Connect combineert tientallen jaren ervaring om next generation technologie te leveren die het beste van Ethernet combineert met het beste van IP.

Extreme Fabric Connect creëert een multi-path Ethernet-netwerk dat IS-IS routing gebruikt om dynamisch een topologie tussen knooppunten te bouwen. Netwerk verkeer neemt altijd het kortste, meest efficiënte pad van bron naar bestemming en garandeert optimale prestaties en failover.

Download deze whitepaper en ontdek wat Extreme Fabric Connect voor uw organisatie kan betekenen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Extreme Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.