Whitepapers

Next-Generation Security voor de Gezondheidszorg

Next-Generation Security voor de Gezondheidszorg
TypeReference Case
Datum2014-11-17T00:00:00+01:00
Datum17 november 2014
TaalEN
BedrijfPalo Alto Networks
Onderwerp Security
Business Analytics
Infrastructuur
Zorg

Netwerkbeveiliging bij zorgaanbieders bevindt zich in het oog van ‘de perfecte storm’… Want terwijl de adoptie van nieuwe technologie (EPD, landelijk schakelpunt, PACS, mobiele (medische) apparatuur, etc.) sneller en sneller lijkt te gaan, wordt de regelgeving en de naleving daarvan ook steeds strikter. En dit alles terwijl de hoeveelheid en de complexiteit van cybercrime alsmaar blijft toenemen.

De absolute naleving van steeds strengere regelgeving die van invloed is op patiëntgegevens en medische apparatuur moet gegarandeerd kunnen worden, en ook dat is geen gemakkelijke taak. Want veilige toegang tot patiëntgegevens wordt ook steeds complexer, niet in de laatste plaats omdat het aantal en type toegangspunten tot de data toe blijft nemen: ziekenhuizen, gelinkte filialen, onderzoekscentra, huisartsen, mobiele apparaten en meer.

Het mag duidelijk zijn dat het alsmaar moeilijker wordt voor zorginstellingen om consistente end-to-end beveiliging door de gehele organisatie te kunnen garanderen. Download deze whitepaper en ontdek een Enterprise Security platform dat rekening houdt met de specifieke omstandigheden van zorgaanbieders.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Palo Alto Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.