Whitepapers

Nieuwe generatie infrastructuur voor de gezondheidszorg

Nieuwe generatie infrastructuur voor de gezondheidszorg
TypeWhitepaper
Datum2016-09-30T00:00:00+02:00
Datum30 september 2016
TaalEN
BedrijfNetApp
Onderwerp Big data
Management
Datamanagement
Datacenters
Internet
Cloud Computing

Er is een explosieve groei in data gaande binnen de gezondheidszorg en organisaties hebben grote moeite om hier een goede oplossing voor te bieden.

Doordat de IT-budgetten hetzelfde blijven maar de hoeveelheid data blijft toenemen is er een behoefte aan infrastructuuroplossingen die zowel gevirtualiseerde als niet gevirtualiseerde omgevingen ondersteunen. Deze nieuwe oplossingen dienen een toevoeging te zijn bovenop de huidige IT investeringen en moeten bovendien schaalbaar zijn om hiermee een antwoord te bieden op de explosieve groei van de nabije toekomst.

Veel zorginstellingen kiezen er voor om verschillende systemen samen te voegen op de Flexpod next-generation datacenter platformen en zo te zorgen voor een snelle, wendbare, schaalbare en kosteneffectieve oplossing. NetApp en Cisco bieden een geconvergeerd platform dat klaar is voor een virtuele omgeving en dat desondanks flexibel genoeg is om uit te groeien naar een volledig geconfigureerde private cloud. Download deze whitepaper en lees wat een snellere, efficiëntere en kostenbesparende oplossing binnen patiëntenzorg kan beteken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (NetApp) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.