Whitepapers

Nordic Medtest op zoek naar veilig, stabiel, flexibel, high-performance en open-source SAN-oplossing, zonder vendor lock-in

Nordic Medtest op zoek naar veilig, stabiel, flexibel, high-performance en open-source SAN-oplossing, zonder vendor lock-in
TypeReference Case
Datum2015-03-27T00:00:00+01:00
Datum27 maart 2015
TaalEN
BedrijfNexenta
Onderwerp Cloud Computing
Datacenters
Management
Datamanagement
Zorg

IT-gerelateerde storingen en problemen kunnen verwoestende gevolgen hebben voor veel bedrijven, maar organisaties in de gezondheidszorg zijn extra kwetsbaar, omdat storingen en problemen direct het welzijn van zieke en kwetsbare mensen kunnen beïnvloeden.

In een poging om de kwaliteit van IT in de gezondheidszorg te verbeteren heeft het Zweedse agentschap voor innovatie (VINNOVA), in samenwerking met de lokale overheden en regio's, een subsidie in het leven geroepen. De combinatie van de drie belangrijkste partijen die de subsidie voor het project binnen hebben gehaald staat bekend als ‘Nordic Medtest’.

Het doel achter Nordic Medtest is om een onafhankelijk en open test centrum te creëren waar organisaties in de gezondheidszorg (provinciale raden, gemeenten en particuliere exploitanten) kunnen ontwikkelen, testen en op een veilige manier nieuwe en innovatieve IT-diensten kunnen introduceren in de gezondheidszorg, in samenwerking met de leveranciers van systemen en software.

Nordic Medtest werd benaderd door een grote klant die op zoek was naar een opslagsysteem dat zou voldoen aan een complexe wensenlijst. De vragende partij had behoefte aan een veilig, stabiel, flexibel, high-performance en open-source SAN-oplossing, zonder vendor lock-in. Lees deze whitepaper en ontdek wat de bevindingen van Nordic Medtest waren en hoe ze de volgende voordelen hebben behaald:

  • Meer capaciteit, veerkracht, schaalbaarheid en betere prestaties tegen een betaalbare prijs
  • Snelle installatie en gemak van het implementaties en beheer
  • Toekomstige kosten vermijden en het risico op vendor lock-in geëlimineerd
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Nexenta) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.