Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Object-based Storage: kies de juiste oplossing op basis van 8 criteria

Object-based Storage: kies de juiste oplossing op basis van 8 criteria
TypeWhitepaper
Datum 7 december 2017
TaalNL
BedrijfTDConnect

Technologische ontwikkelingen zoals digitalisering en Internet of Things zorgen voor nieuwe kansen, maar ook voor exponentiële datagroei. Die data kan van grote betekenis zijn voor analyses en besluitvorming. Echter hebben veel organisaties moeite om de groeiende hoeveelheid data op de juiste manier op te slaan en te beheren.

Waar echter vroeger nog een gelijke balans was met gestructureerde data, is tegenwoordig meer dan 80 procent van alle data die we produceren en opslaan ongestructureerd. Ongestructureerde data zijn gegevens die niet geordend en dus lastiger te analyseren zijn. Willen we ongestructureerde data wel benutten, dan moeten we deze alsmaar groeiende bulk op een andere, nieuwe manier binnen de storage-architectuur plaatsen.

In dit e-Book richten we ons specifiek op ongestructureerde data en hoe u via object-based storage uw data kunt omzetten naar waardevolle businessvoordelen.

Wanneer je dit whitepaper download kun je door de leverancier (TDConnect) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.