Whitepapers

De voordelen van de online werkplek

De voordelen van de online werkplek
TypeMeer organisaties realiseren zich dat de werkplek een belangrijk
Datum2020-02-04T23:00:00+01:00
Datum 4 februari 2020
TaalNL
BedrijfAxians
Onderwerp Digital Innovation
Digital Transformation
Beheer
Meer organisaties realiseren zich dat de werkplek een belangrijk onderdeel is die medewerkers zien van IT. Des te beter die werkplek aansluit op hun wensen en hoe gemakkelijker ze daarmee uit de voeten kunnen, des te beter een organisatie in staat is de vruchten te plukken van digitalisering. De technologie skills die niet-IT-medewerkers nodig hebben om hun werk goed te doen, zijn sinds 2014 met maar liefst 60 procent toegenomen. En we staan nog maar aan het begin van de digitale transformatie. Het aantal toepassingen van virtuele assistenten, IoT, op afstand samenwerken, et cetera, stijgt alleen maar.

Wat betekent een moderne online werkplek voor medewerkers, managers en IT-personeel? In dit e-book beschrijven we de employee journey vanuit deze drie perspectieven.
Wanneer je dit meer organisaties realiseren zich dat de werkplek een belangrijk downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Axians) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.