Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Oogziekenhuis R’dam met open EPD klaar voor zorg van de toekomst

Oogziekenhuis R’dam met open EPD klaar voor zorg van de toekomst
TypeReference Case
Datum12 september 2017
TaalNL
BedrijfDXC Technology

Het Oogziekenhuis Rotterdam levert topklinische, specialistische oogheelkundige zorg aan patiënten uit het hele land. Het ziekenhuis werkte tot vorig jaar met gegevens uit los van elkaar staande systemen en met een papieren patiëntendossier. Om drastisch te vernieuwen, zocht Het Oogziekenhuis Rotterdam een nieuw EPD. Kernvoorwaarden waren directe toegang voor de zorgverleners tot alle beschikbare informatie, ook die van zojuist uitgevoerde oogmetingen, en de mogelijkheid om juist ook patiënten en mantelzorgers van meer informatie te kunnen gaan voorzien. Een extra vereiste was dat de oplossing geen infrastructurele investeringen zou vergen of in termen van beheer veel druk zou leggen op de ICT-afdeling van het ziekenhuis. Het Oogziekenhuis Rotterdam vond een oplossing die om te beginnen aan al deze voorwaarden voldeed, en waarmee het ziekenhuis bovendien goed voorbereid is op de toekomst.

Wanneer je dit reference case download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (DXC Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.