Whitepapers

Op zoek naar een passende HCI-oplossing voor uw organisatie?

Op zoek naar een passende HCI-oplossing voor uw organisatie?
TypeWhitepaper
Datum2018-08-13T00:00:00+02:00
Datum13 augustus 2018
TaalEN
BedrijfTelindus
Onderwerp Cloud Computing
Infrastructuur
ICT-branche
Mobility
Organisaties verlangen vandaag de dag minder complexiteit en meer flexibiliteit van hun IT-infrastructuur. Het is dan ook niet zonder reden dat hyperconverged infrastructuren (HCI) aan een opmars bezig zijn. HCI biedt onder meer de schaalbaarheid, operationele efficiëntie en flexibele infrastructuur waar organisaties naar op zoek zijn. Het is echter zaak een HCI-oplossing goed aan te laten sluiten op uw specifieke situatie, waarbij hoogwaardige software en purpose-built hardware elkaar versterken. Maar hoe ziet de ideale fit voor uw organisatie eruit?

In deze whitepaper leest u op welke manier de Dell ECM XC-serie past bij de behoefte van uw organisatie. Deze HCI-serie is specifiek gebouwd rondom Nutanix-software en biedt de flexibiliteit waar organisaties naar op zoek zijn. Deze HCI-oplossing is geschikt voor organisaties van verschillende groottes die gebruikmaken van een veelheid aan hypervisors. In combinatie met een ecosysteem van integraties op het gebied van databescherming, applicatieontwikkeling en IaaS-toepassingen bent u helemaal klaar voor het HCI-tijdperk.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Telindus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.