Whitepapers

Opschalen naar 100G netwerk- en beveiligingsarchitectuur in uw datacenter

Opschalen naar 100G netwerk- en beveiligingsarchitectuur in uw datacenter
TypeWhitepaper
Datum2015-10-22T00:00:00+02:00
Datum22 oktober 2015
TaalEN
BedrijfFortinet
Onderwerp Infrastructuur
Security
Geavanceerde threats, multi-tenancy en toegenomen bandbreedte voor mobility, SaaS en Big Data zorgen ervoor dat security steeds dieper in het netwerk komt te liggen en duwen firewalls over de kritieke 100G drempel. Het gaat bij 100G enerzijds om de noodzaak om de totale netwerkdoorvoer van 100Gbps of hoger te realiseren en anderzijds in staat te zijn om high-speed 100 Gigabit Ethernet (100GbE) fysiek te kunnen ondersteunen.

Datacenter netwerken stappen over van de hedendaagse 10 Gbps Ethernet infrastructuur naar next-generation datacenter architectuur om zo vlakke en schaalbare netwerken te realiseren.

Leer nu hoe firewalls en netwerkbeveiliging in staat moeten zijn om 100 GbE interfaces en multi-honderd Gbps snelheden te ondersteunen, zodat de prestaties en de beveiliging van de next-generation netwerkarchitectuur in tact blijven. U vindt in deze whitepaper ook use cases van bedrijven uit verschillende sectoren die de weg plaveien voor bredere adoptie van 100G netwerken en beveiliging.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fortinet) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.