Whitepapers

Optimaliseer de bescherming en het energiebeheer met Eaton

Optimaliseer de bescherming en het energiebeheer met Eaton
TypeWhitepaper
Datum2019-01-18T00:00:00+01:00
Datum18 januari 2019
TaalEN
BedrijfEaton Electric Limited
Onderwerp Management
Datacenters
ICT-branche

Bescherm uw waardevolle IT-apparatuur en beheer uw energie-infrastructuur en virtuele omgevingen samen, allemaal via één enkel scherm.

Beschikken over de juiste UPS om uw IT-apparatuur tegen stroomproblemen, en uw bedrijf tegen onverwachte downtime te beschermen, is de eerste stap. Maar met een toenemend aantal bedrijfstoepassingen dat op gevirtualiseerde platformen draait is het cruciaal dat uw stroombescherming zich uitstrekt tot uw gevirtualiseerde servers. Dit is de volgende stap. Als u over powermanagement software beschikt krijgt u een duidelijk zicht op het volledige ecosysteem van uw energiestromen. En met intelligente software kunt u uw energiebeheerinfrastructuur integreren in uw virtuele omgeving en alles beheren via één enkel scherm.

De juiste aanpak?

Overweeg een virtualisatie-ready UPS van Eaton om de bescherming van uw virtuele servers te optimaliseren. In combinatie met Eaton’s Intelligent Power Software kunnen ze worden gemonitord en beheerd via uw virtualisatie-dashboard – waardoor maatregelen voor calamiteitenbeheersing kunnen worden geïnitieerd in geval van een alarm.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Eaton Electric Limited ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.